Bemutatkozás

 

   Az Eleven Gusto önkiszolgáló étterem a XI. kerületben az Eleven Center Bevásárló Központ és Irodaház II. emeletén várja vendégeit.
   1998-ban nyitott az étterem, de mi 2002-ben kezdtük el üzemeltetni. Kezdetben hagyományos felszolgálós rendszerrel működött, majd 2007-ben végleg önkiszolgáló étteremmé alakítottuk át, lehetővé téve így a gyorsabb és gördülékenyebb kiszolgálást.
   Tekintettel az egyre nagyobb keresletre, éttermünk bővítésére 2008-ban került sor.   Naponta változó ételkínálattal állunk vendégeink rendelkezésére. Magyaros ételeink mellett bőséges a kínálatunk zöldséges ételekből is, így a diétázók, vegetáriánusok étkeztetése is biztosított, valamint lisztérzékenyek számára is készítünk gluténmentes ételeket. Külön saláta pult is várja ínyenc vendégeinket állandóan bővülő választékkal, friss salátákkal, öntetekkel és aki igazán különlegesre vágyik, megkóstolhatja távoli országok receptjei alapján készített specialitásainkat is.
   Ételeink jó minőségű, megbízható forrásból beszerzett, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek.
Szakmailag magasan képzett, 30 éves munkatapasztalattal rendelkező szakácsaink munkáját jól szervezett kis csapatunk segíti.
   A hét minden napján ingyenes parkolási lehetőség áll vendégeink rendelkezésére a Bevásárló Központ parkolójában. Éttermünkben HACCP minőségbiztosítási rendszert működtetünk. Kis adag ételeink 50%-os áron elérhetőek, és az elvitelt is biztosítani tudjuk. Étkezési utalványokból a következőket fogadjuk el: SZÉP kártya (OTP, K&H, MKB), Erzsébet utalvány, OTP cafeteria, valamint a bankkártyával való fizetés is lehetséges. A konyhában professzionális technika áll szakácsaink rendelkezésére.

 

Eleven Gusto

Copyright 2019 Eleven Gusto             Honlapkészítés: www.webdesignstudio.hu


Copyright © 2019 Eleven Gusto
Honlapkészítés: Webdesignstudio